Biar Betul !!! Dutch Lady Chocolate Drink Baru

Ini adalah posting berbayar.

 

Siapa suka minum minuman bercoklat? Mesti semua orang suka. Tak kira muda atau tua. Macam keluarga kami, dalam satu hari mesti nak minum minuman bercoklat. Jadi sebagai ibu kenalah saya rajin membancuh. Selalunya kalau nak buat minuman bercoklat, saya mesti ikut beberapa langkah. Panaskan susu, sedikit gula dan serbuk coklat, haih leceh juga kadang-kadang lebih-lebih lagi kalau baru bangun tidur. Saya kan ibu yang busy. Lagi leceh bila susu habis. Maka takdelah minuman coklat untuk hari tersebut.Tapi sekarang tidak lagi, sebab sekarang dah ada Dutch Lady Chocolate Drink. Yeay!!!  Tengok jangan tak tengok,  kalau tak percaya, gosok mata dulu.

Saya belek-belek.. emm sesuatu yang baru . Lengkap lah. Tasty, Nutritious and EzyMix.

Tasty  – Mestilah sedap, lemak berkrim sebab ni minuman coklat yang berkhasiat kan.

Nutritious –  Saya tengok kat belakang pek, (perkara biasa bila beli barang) , wow sangat bernutrisi lengkap dengan Omega 3 dan 6 dan lebih lapan jenis Vitamin B (Vitamin B Complex).  Inilah dia minuman coklat yang berkhasiat dengan rasa susu .

EzyMixYang paling saya suka, sangatlah sesuai untuk ibu-ibu yang sibuk. Ezymix!!!. Senang je nak buat. Tambah 200ml air panas ke dalam 4 sudu susu untuk minuman yang panas dan kalau nak sejuk tambah ice cube. Senang kan?

Dutch Lady Chocolate Drink sangat sesuai untuk semua orang. Maksudnya, bukan budak je, ibu, bapa, anak-anak, nenek dan datuk. Senang kan. Tak payah dah nak buat minuman bercoklat asing asing.

Kalau you all nak tahu,trak berwarna biru Biar Betul tak berjenama memberi minuman coklat secara percuma di beberapa kawasan Lembah Klang selama dua minggu sebelum pelancaran  Dutch Lady Chocolate Drink, yang memberi peluang untuk you all semua memenangi Kemeja –T Edisi Terhad dan Ipod Nano. So sila layari ke www.biarbetul.my.  Pelancaran  fully-branded Biar Betul adalah pada 19 September . Sesiapa yang tak sempat, boleh lah cari trak berwarna biru Biar Betul dalam beberap bulan akan datang.

Oh ya,ada peraduan tau!!!! jangan lupa masuk.  Log on to Dutch Lady Malaysia’s Facebook page  dan main permainan EZYMIX Party untuk menang  RM50 shopping vouchers setiap minggu atau  discount vouchers untuk beli  Dutch Lady Chocolate Drink bila dapat hits a high score

Saya rasa Dutch Lady Chocolate Drink akan menjadi satu kemestian dalam senarai barangan runcit saya. You all pun jangan lupa tau cari Dutch Lady Chocolate Drink sebab ia adalah pilihan terbaik. Tastiness of Chocolate with the Goodness of Milk

Biar Betul. Cuba Rasa .. ye cuba rasa. Oklah saya nak pergi buat Chocolate drink untuk anak-anak dulu… dan untuk saya juga. Mesti lazat kan rasa minuman coklat ni

5 thoughts on “Biar Betul !!! Dutch Lady Chocolate Drink Baru

  1. sumijelly

    Sumi pun ada beli… senang jer sediakan.

    bancuh ngna air panas jer… anak sumi pun nak buat senang…. tak yah nak guna susu kan….

    rasanya?? emmm..memang sedap……….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.