Monthly Archives: November 2014

AEON Trip plak

Happened on the same day. Lepas pasar tani, balik rumah tunggu Kheirul siang ayam , ikan bagai, tunggu Zuhur, lepas tu pergi Aeon. Tujuan sebenarnya nak cari tudung periuk vision. 2 bijik tudung periuk pecah. Hati tak keruan maka kena jugak beli. Nasib baik ada.  Both tudung harga  boleh tahan. nasib baik ada diskaun. Sementara nak beli tudung periuk… bebudak main kat game arena kat dalam tu. Habis beli pi makan and balik.

image

makan steambot. Afriena memang expert pakai chopstick. Agaknya gen cina banyak dalam darah dia kot.

image

bebudak suka makan ayam n sayur ni

image

ashraff tak berapa pandai pakai chopstick. tengok cara dia pegang tu

Sebelum tu main game dulu ....

Sebelum tu main game dulu ….ok papa dia yang over kan?

Disneyland… tunggu kami datang

 

Dah lima tahun sejak kami ke Disneyland. Rasa nak pergi lagi. Sebab Rayyan tak pernah pergi lagikan. Kalau ke Disneyland, for sure, mak bapak macam budak budak balik. I know, you all pun mesti nak pergi . So apa kata rebut peluang keemasan ini. Mesti semua nak pergi lebih-lebih lagi untuk yang sangat minat dengan Frozen kan kan… Sapa nak jumpa Princess Elsa dan Princess Anna? Haaa apa lagi,  sertailaha peraduan ………..

 

 

 

Macam mana caranya?

frozen

 

Dan ada juga hadiah harian

hadiah

 

 

Untuk maklumat lanjut, lawatilah http://www.disneychannel-asia.com/holiday/

Pasar Tani Trip

Sapa tak suka pergi pasar tani…welll at least my family.Sabtu lepas kiteran gpi pasar tani. Saja selain pi breakfast kiterang pi beli ikan dan sayur. Best gak breakfast kat sana. Since dah lama tak makan nasi lemak, so dapatlah merasa makan nasi lemak rendang kerang.

So kita layan gambar je lah sebab nak taip ni macam malas je

Rojak Singapura.  Oklah rasa dia but not really singapore taste for me

Rojak Singapura for Kheirul… Oklah rasa dia but not really Singapore taste for me

 

Pulut Kuning and kari kambing for Afriena. Dia kan puteri pulut. Suka sangat lah dia ngan pulut

Pulut Kuning and kari kambing for Afriena. Dia kan puteri pulut. Suka sangat lah dia ngan pulut

NAsi lemak rendang kerang for me... Sedap

NAsi lemak rendang kerang for me… Sedap

image

moddy…tapi habis gak apam balik dia makan

Ashraff plak makan apa benda tah yag ada cheese bagai. Selera pelik betul. Lepas makan baru beli ikan dan sayur. Lepas tu balik lah sebab bebudak bising panas lah..penat lahh