Blog saya berdesup dengan Nuffnang New Ads Code

Just nak share kat korang semua… tadi terima email dari Nuffnang pasal diorang dah buat kod iklan yang baru dan dengan kod nih takde lagi masalah lagging masa loading…. memang bersedupp gila loading Sawanila.com ni… takde lagging langsung.. memang terbukti beb… terima kasih Nuffnang sebab telah dapat menyelesaikan masalah kami sekian lama ni……

Apa yang korang perlu buat… just replace balik semua ads codes lama tu dengan yang baru…. itu aja… kalau nak tahu lebey lanjut boleh pi http://www.nuffnang.com.my/blogger/add-ads/ or kalu ada masalah… korang kontek terus diorang kat Nuffnang Help Desk

 

1 thought on “Blog saya berdesup dengan Nuffnang New Ads Code

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.