Aidilfitri 2019

Selamat Hari Raya semua…. Tahun ni macam biasa Kami beraya Di Kelate. Kali ni turn Raya rumah MIL. Busy Kami dipagi Raya, nasib baik sempat amik gambar.

Tema biru tapi setiap orang boleh pilih biru sendiri. So takde lah sedondon sangat…. Tengoklah si kecik Tu…Bulan main Susah nak bergambar. Kerja dia nak pergi luar oetik bunga Wan dia. Sambil petik sambil cakap..fawer..pwity.

Geram…tetani datang beratur salam tetiba dia kat belakang join salam. Bila kids beratur amik duit dia pun follow siap mintak ngan papa Lagi. Geram betul…

Habis beraya rumah MIL petang baru ke rumah my family. Tapi Malam Gak sampai sbb traffic jam n hujan lebat.kira Raya kedualah rumah my parents.

3jam je pakai Baju kurung Lepas tukar dress… Berpeluh-peluh dia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.