Pusing-pusing Koh Lanta

 baru nak update blog pasal jalan-jalan pusing-pusing kat Koh Lanta.  Ni gambar masa Rayyan tengah tunggu nak keluar lepak dengan kucing-kucing kat sini semua cute kaki pendek comel lah 

 Pergi pantai yang kat belakang hotel masa ini 10:00 stay sejuk lagi .Pasu kat Seri Pantai ambil gambar tak mandi pun gila sejuk

Budak dua orang ni sebenarnya nak mandi tapi takleh mandi sejuk kan

Ni kira First time lah aqilah pergi vacation tepi pantai – Aqilah si pipi merah

 

 Yang gambar-gambar kat atas tu gambar-gambar yang kita ambil masa pusing-pusing dekat Koh Lanta

best jugak lah pi sana, makan murah tak crowded macam kat Krabi

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *