Disneyland… tunggu kami datang

 

Dah lima tahun sejak kami ke Disneyland. Rasa nak pergi lagi. Sebab Rayyan tak pernah pergi lagikan. Kalau ke Disneyland, for sure, mak bapak macam budak budak balik. I know, you all pun mesti nak pergi . So apa kata rebut peluang keemasan ini. Mesti semua nak pergi lebih-lebih lagi untuk yang sangat minat dengan Frozen kan kan… Sapa nak jumpa Princess Elsa dan Princess Anna? Haaa apa lagi,  sertailaha peraduan ………..

 

 

 

Macam mana caranya?

frozen

 

Dan ada juga hadiah harian

hadiah

 

 

Untuk maklumat lanjut, lawatilah http://www.disneychannel-asia.com/holiday/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.