Sekolah tutup

Short update jer la nampaknya since today quite busy sebab Ashraff and Afriena tak sekolah. Sekolah dia tutup due to HFMD. Health dept suruh tutup for a week. Dapat tau pun semalam dalam kul 10 gitu. Tu pun sebab I sms teacher cakap I tak nak hantar kids to school sebab seem so seriouskan. Then dia cakap school closed for a week. Cantekkkk….I check msg book takde plak note pasal sekolah tutup.

Then semalam cuba interview Ashraff, betul ke sekolah tutup? dia cakap yes school closed. Patutlah petang tu dia cakap esok (hari ni( tak sekolah rerupanya, mmg tak sekolah. I biasalah tak caya kalau dia cite pasal school, sbb dia selalu kalau bab sekolah hari-hari cakap tak sekolah.

1 thought on “Sekolah tutup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.