I love you

I love you….. hehehe

kalau orang cakap camtu kat you all apakah you all rasa dia awangan??? Just to share with you, my lilltle guy suka sangat cakap, “I love you mommma” . Selalu it happen bila kiterang jalan sama from carpark tu our house, then he will hug me and kiss my hand and will say “I love you mommma” then I rasa, owhhh romantiknya anak aku, then sure I reply “I love you you too, Ashraff “Then bila adik dia dengar, dia pun jeles, “Afriena love momma too” Pastu mula lah dorang start gaduh….

Hilang suasana romantik tuh. Dorang memang suka bergaduh for something yang mcm tuh…

Nila muka budak hensem tuh masa umur 6 bulan. montel kan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *