Rayyan’s 3rd birthday is today

Happy Birthday Rayyan. Semalam pukul 12 nyanyi kat dia. Dia sengih je pastu cakap shh suruh diam.  Geram je. kena cubit pipi.  Semalam dia dah dapat birhday present dia. A counting book. no toys. letih nak kemas toys . menyemak. mana pergi jumpa toys. PEgang buku lagi bagus. Dari kat book store lagi dah nak baca buku. Mana boleh lasi tunggu balik rumah. Bila dah sampai rumah, dia dok belek je buku tu. Pastu duduk baca 123. Pastu dah boring sengsorang, panggil la mama ke papa ke suruh ajar dia.  Semalam pukul 12 kot dia tido tu pun sambil peluk buku jap jap belek buku. Mata mamanye dah mengantuk. haih macam-macam dia.

buku

 

Rayyan sekarang kuat merajuk dari I start pregnant sampai dah tak pregnant. Nak makan merajuk, nak minum merajuk, papa balik kerja tak tegur dia merajuk, cakap NO merajuk. Letih nak layan. Nak nak sekarang maaflah mintak dokong pun I buat tak tahu. I cakap je, mama sakit takleh dokong. Kalau merajuk meraung lantak la kat situ. Kalau tak sampai bila nak merajuk je? NI yang buat nak hantar dia pergi nursery then I pergi kerja balik. Ada lagi ke orang nak hire I ni bekerja?

Anw, Happy Birthday Rayyan. We love you busyuk boy. Nanti mama buat kek ye. Abang n Kakak yang over nak cake. Rayyan tak kisah makan je

1 thought on “Rayyan’s 3rd birthday is today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.