Setia Hujung Nyawa

Sapa tengok citer ni??? I baru je terjebak. tu pun main forward je citer tengok kat Tonton. Nak tengok tetiap malam time maghrib takdelah.. rimas… time busy ni.Lagipun bukan contoh yang sesuai untuk anak-anak. Kita suruh dorang mandi get ready untuk solat, tapi kita sendiri mengadap TV.

setia-hujung-nyawa

image : credit here

Citer dia oklah..takdelah macam mengarut. nampak macam more to realiti sikit. Takdelah kahwin sampai tunggu 8 tahun kan. Paling suka tengok watak Raja Ema, sebab kemanjaan dia masa remaja masih sama tahap manja dia masa dah berumur. Oklah sepanjang dok tengok citer ni, I perasan something, Perasan tak u all, rumah yang Zain dan El duduk tu , macam sama je rumah Ain dan Azie dalam cite Adam Dan Hawa?Rumah sama eh?

1 thought on “Setia Hujung Nyawa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.