The best Naan in Town

Hari Jumaat lepas, tak tau nak dinner apa and yang pasti I malas nak masak. So Kheirul ajak pergi makan kat gelas besar. Kat mana tuh? Dia kat Jalan Kerja Air Lama… Ala… satu hala dengan International School . Ada gerai kat situ. Hajatnya nak makan sate kat situ, tapi terorder Naan. Memang selalu makan sate or roti boom kat situ. Masuk jer, wah dah berubah gerai siap ada plaster siling and bertukar kaler. Kaler merah gitu. mari tengok apa saya makan

Carrot Juice for me. mango jus yg terbaik takde that day

Jus tembikai for boys and milo ais for princess

Naan – garlic naan and cheese naan. ORder 2 dua then tambah lagi dua

Lamb shank masak kari masala… and  aloo gobi

Makan tak ingat beb, Kari pedas giler tapi sedap terlampau. Kids memang suka makan naan esp cheese naan. Naan dia bila sejuk pun still lembut. The kambing memang terbaik. I siap amik straw sedut sum sum. Sedap giler. Aloo gobi pun not bad. Selain tu I order jugak capati. Baby pun makan sama tau.

Since memang sedap sangat makan kat situ, suamiku, kiter pergi lagi nak? hehehehe

NOTE untuk suami, nanti tolong letak map tempat makan ni kat sini boleh?


View Larger Map

10 thoughts on “The best Naan in Town

    1. kheirul

      kedai tu kat jln kerja air, ampang… just ikut jln international school ampang tu.. then right after that aja… pls refer to the google map kat atas tu

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *