We miss him!!!

Baru satu malam Abu takde… dah rasa macam lain macam kat rumah. no more bunyi loceng, no more tukang sepah toys, no more bunyi ngada mintak makanan and no more tukang gesel kaki.Kesian Afriena semalam, teresak-esak nangis sbb tak nak kasi Abu kat Auntie Lin. Tadi pagi pun dah dok suruh pergi amik Abu balik. Ashraff pulak senyap jer dalam kereta sampailah diajak makan Mc Flurry kat Mc D semalam terus OK.

Sunyilah tu sebab takde dah mangsa buli dia.Have to lah Afriena. Baby coming soon, takut nanti elergic dengan bulu kucing.Sbb masa baby dulu, Ashraff and Afriena, punyelah alergic dengan habuk. not only atshma, kulit pun alergic. kena habuk sikit, kena bintik merah siap ada nanah. so rumah kena super clean. As for new baby, we have to prepare for it.

Semalam masa Kheirul cakap nanti kita amik kucing lain, tunggu baby besar and dah pindah, I said ” tak naklah, takut terjatuh sayang pulak”. ANW, kalau tuan baru dia baca, Abu is a good cat, tak banyak karenah, suka mandi, suka main,suka tuna, suka diberus bulu, suka gesel-gesel, suka tengok orang masak and banyak bawak rezeki.Yang pasti, we goona miss him so much.

1 thought on “We miss him!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.