Family’s Photobook by FotoZZoom

Finally…. Photo book dah sampai. Cantik kan?

Tak sampai dua minggu , dah siap dan sampai depan rumah je.  FYI, 3 hari selepas buat photobook secara online, FotoZZoom akan hantar email untuk preview photo album kejap je. Senang je pun. Kalau you all order, bila dah ready for review, you all boleh je amend apa-apa… nak ubah gambar letak muka surat mana, nak buat cover photo untuk photo book pun boleh. Senang je. Once dah amend, terus click yes then FotoZZoom akan akan hantar email lagi sekali untuk confirmation. Dia suruh kita confirm  gambar yang kita amend tu ok ke tak. Kalau ok, click je kat Print order.  Oh ya.. order preview cuma available selama 48 jam je, Kalau takde apa-apa perubahan …kira confirm lah tu, so dia akan print photo album dan terus deliver kat kita. Senang je, tak payah nak pi kedai. Kalau nak buat kat tempat lain… I know mahal. Sebab pernah buat . Kos print pun dah RM200 lebih, tapi kat FotoZZoom ni berbaloi. Cepat, mudah dan berbaloi.

Let see our family’s photo book. Yang ni cuma RM163 termasuk GST ok dan shipping fee is FREE. Mana nak cari benda FREE sekarang oi… Dan yang lebih menarik sekarang ni ada promotions.

Check this out…. To know more, click the picture

fotozzoom

Photo Books, Photo Prints dan Framed Prints. Menarik…

DSC_7705

OK ni Photo Book kiterang.. Cover dia yang simple but lovely

DSC_7706

Gambar lama ni, tahun 2008 punya

DSC_7707

Gambar 2008 jugak… ni kira compilation lah

DSC_7709

Ni gambar 2010 dan 2011

Banyak lagi ada few more muka surat…tapi takkan nak show semua kan…. puas hati lah lawa kan? Ha you all nanti gambar raya tahun ni boleh buat macam ni, atau gambar kahwin ke, gambar baby baru ke kot kot nak buat milestone dari masa pregnant sampai bersalin…Gambar travel. I suka macam ni instead of digital picture .

Priceless moment…

1 thought on “Family’s Photobook by FotoZZoom

  1. Ruzana

    Cantiknya your photobook!!!
    Nak share dengan u ni…bulan Mei 2015 lepas… kami ada reunion. So, one of the goodies adalah photobook ni.
    Kesian saya, sebab at first taktau tentang photobook.. ketinggalan zaman.
    Murah giler offer dia masa tu (kena bayar before April 2015) – RM18 je untuk 36 pages. Harga asal RM69. Murah kan?

    kentut tapi keluar dari faraj

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.