Kalau dah malas masak.

Last Thursday…memang giler takde mood nak masak dah. memang malas nak masak sebab dah takde apa pun dalam fridge. cuma ada ayam je. Dah tak larat nak makan ayam. So suami yang baik hati terus ajak makan luar. Dia balik je, terus drive ke sekolah Ashraff, amik dia then ke Jusco Chera Selatan. Makan Johnny’s. Dah lama tak makan kat sini sebab mengenangkan takut Rayyan pegang periuk panas. This time pergi, dia ok plak. Sampai amik seat order, while waiting boleh solat dulu. Makan cam biasa tak banyak mana order, nasi, sayur and makan steamboat. Benda yang mesti ada ialah kepala ikan, fish noodle dan suhun. Yang lain tu sapa nak order. Pastu satu lagi, steam chicken with vegie. yummy

tengoklah rupa Rayyan yang enjoy makan nasi with sup….. Lepas makan, kiterang pergi beli barang dapur kat Jusco tu jugak. hehehe takleh cari alasan tak nak masak ok…

4 thoughts on “Kalau dah malas masak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *