Salon Muslimah

Assalamualaikum semua…dan selamat berpuasa. Hari ni saya berkongsi mengenai Salon Muslimah. Susah benar nak mencari Salon ala Muslimah. Kriteria yang diperlukan ialah, private room dan the stylist must be a muslim n female. Seminggu lebih dok google carik tempat nak gunting rambut nak treatment rambut sebab banyak yang jumpa tempat dah tertutup dah tapi stylist non muslim. Pastu tergerak hati nak tanya kawan, pastu dia cakap dia selalu buat kat Shah Alam. So google and terjumpa la

Salon nya

Bilik Khas
Ni sekadar berkongsi maklumat je la sebab memang susahkan nak carik. Now terpikir plak,kan bagus kalau I pi amik course and bukak Salon Muslimah?
Pricelist
Alamat dia seperti berikut

20 thoughts on “Salon Muslimah

  1. syazana

    Thanks for sharing. dh lame nak cari salon muslimah yg pakai L’oreal products. dekat Giant Seremban ade gak salon yg sediakan bilik khas for Muslimah and use L’Oreal and Kerastase products. but hairstylist Chinese ar. scalp treatment die lagi murah dr kat Naluri salon ni. only RM75 je. tp x nk gi Seremban semata2 nk wat treatment kan.. haha..

    Reply
  2. shira 80

    Plaza shah alam yang dekat dgn pasar tu ke?ada nk pakai staff x?i mng ada pengalaman kj salon(syampoo girl),gunting sikit2 je··kalo ada call me 012-3365823·thank u·;-)

    Reply
    1. Yatie Post author

      Hi Shira… I bukan tokey dia la yang… I just share the info. Plaza Shah Alam yg dekat plaza masalam tu. kat situ. tapi u can always ask them kot kot dia nak pakai staff…

      Reply
  3. Zura Saupi

    Salam, saya ada menyediakan perkhidmatan dandanan rambut, make up dan manicure & pedicure di rumah di kota damansara. Harganya, Children cut RM5. Wash, cut & blow RM 15. Henna/ Colouring RM30-RM88. Perming/ Rebonding RM88-RM128. Treatment RM38. Sesiapa yg berminat bolehlah call Zura 012-208 4048. Atau layari laman myhomesalon.blogspot.com. Terima kasih.

    Reply
  4. EL EYESHA SALON

    EL EYESHA SALON AKAN DI BUKA DI BANDAR SERI PUTRA BANGI . KHAS UNTUK MUSLIMAH SAHAJA . DI BUKA PADA 3HB JULY 2013, TEL NO 016 6363225 ATAU 016 7115244.

    Reply
  5. nadia

    Hi..sy juga ada menyediakan perkhidmatan salun bergerak di mana anda hanya perlu berada di rumah untuk cantik..perkhidmatan ini sgt sesuai kpada ssiapa sahaja yg ingin mncantikkn diri tetapi mnghadapi msalah atau kekangan masa utk ke salun..jika brminat sila hubungi sy di 0123928590

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *