Yearly Archives: 2010

Mode: Malas dan bosan

Hari ni I on mode “malas dan bosan”. Bukan apa, I rasa bosan plak dok rumah buat benda sama everyday. hahaha tetiba very emo kan. Actually dekat FB I letak status tak nak update blog, tapikan tak bagus macam tu sebab ramai yang baca blog ni.

kan best camni.. bangun tidur dengan baju tidur jalan tepi pantai….tengok nelayan

Mode malas dan bosan ni kekadang je datang, bila rasa down, no fren to talk rasa lah macam ni. Been talking to my BFF, she said best jadi housewife dok rumah, no need pikir pasal kerja all tha and best jadi macam I.You wrong fren, being staying at home sometimes membosankan, feeling so down some time, no achievement I could say except my businesslah. Tapi I want more. jadi housewife ni, sunyi , tak jumpa kengkawan macam dulu, no more happy money spending cos I’m not spending my own money (feeling spending husband’s money is different). hehehe, Can’t say much sebab bila melalut ada je komen-komen yang kurang membina, riaklah, yang terasa hatilah, salah fahamlah….anyway chill out frens…And I am sooooo looking forward to have this

pulut mangga……gilosss sedap. Kat Thailand. where to find this in KL??

Check out what Berry you are today!

KepohBerry? KiamsapBerry? NoobBerry? What berry do you think you are? Play the fun quiz today and stand a chance to win a limited edition BlackBerry exclusively from DiGi. Share with your friends what berry are you on your Facebook and check out tons of other Cute Berry Characters! Trust me, you will definitely play this more than once, because it’s just too addictive to stop! Share the fun today!

what Berry you are today? Check out here!!!

Where is he?

Today entry takde gambar… malash…

Now saja nak shre one interesting words. Where is he? Ni ayat ni dah jadi ayat lazim yang digunapakai setiap 15 minute. I’ll ask Ashraff, Afriena or Kheirul. Where is he? He is refering to Rayyan. Since dia ni very the active, so do setempat tak sampai seminit dah hilang. He won’t sit still.

Mana dia selalu pergi?

  • Pergi tempat exercise area sbb nak main basikal. So now, basikal tu kena lock sebab takut dia main pusing-pusing nanti tersepit kang. Biasalah rumah kecik semua kena longgok.
  • Kat white board. Suka sangat main kat situ sebab kat white board tu ada kertas, so dia main koyak kertas tuh
  • kat meja tepi dinding sebab dia suka sepah mainan abang and kakak dia. Yang kesian abng and kakak yang kena kemas masuk dalam box balik
  • masuk bilik abang and kakak, yang favourite spot. asal hilang jer, kena cari kat sana. Agaknya dia nak tidur bilik tu kot. Kalau masuk ilik tu dia tengok dindinglah, tengok siling, duduk tepi katil kopek sticker, selongkar mainan kat dalam bilik. Pening tengok bilik abang and kakak dia sekarang asyik sepah jer sebab si kecik ni semua nak buatkan.
  • tempat yang paling I tak suka, bawah meja komputr, kat dapur. Ha yang ni time nak berkepit. Mana I pergi mesti ikut. Kalau letak dlm cot, menangis mcm nak rak siap batuk-batuk lagu

itulah kisah Rayyan sekarang…..takleh tulis pepanjang sebab dia kat atas riba dah

sekian