Rayyan Gelak Sakan

Suka tengok si Rayyan yang dok gelak sakan nih…. Dia naik congek cakgung. Dah macam budak besarkan…. Hari ni genap 4 bulan umur Rayyan. Cepat betul masa berlalu. Now Rayyan dalam proses nak meniarap. Kalau letak mulalah berusaha nak pusing. Kalau tak dapat gak cam marah jer dia. Pastu kiterang tolong dia sikit… then dapat meniarap senyumlah…

Tengoklah video nih.. nanti tengok ada orang dok jeles.. sapa lagi kalau bukan the drama queen. Kakak dia. Kalau adik dia dapat lebih dia jeles. Then kalau dia dapat lebih Abang dia jeles. Last sekali abang dia je dapat lebih. hihih Cute tak Rayyan???Lepas habis turn Rayyan, Afriena pulak naik congek cakgung.Nasib baik Ashraff tak mintak nak naik, kalau tak sure patah kaki papa dia :)

5 thoughts on “Rayyan Gelak Sakan

  1. Kak Ta

    gere weh tengok baby rayyan ni.. rasa nak gigit-gigit.
    Dia punya laugh tu very contagious. kita tengok dia gelak, kita pulak gelak..:-D

    Reply
    1. Yatie

      kak ta… semua tergelak-gelak tengok dia gelak esp Ashraff… everytime dia on pc mesti dia tgk rayyan gelak dulu

      afriena mcm biasa jeles tak abis abis

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *