My Birthday Wishlist

Tengah dok sedap tengok Rayyan tidur sambil menikmati rasa Horlick suam yang segar, I dok pikir.. apa aku nak buat posting nih? Ting mentol lampu keluar…. My wishlist

My wish list for my birthday……..Tak banyak sikit jer

  1. Actually tak tau nak hadiah apa and normally I’m not asking for hadiah pun just a few kisses from the love ones. So untuk suamiku tak payah la beli hadiah memahal ke apa… hand bag mahal ker cos I’m not interested and barang kemas pun dah banyak…. SO no need to waste the money
  2. A birthday cake….birthday cake yang lawa and sedap and off course I buat sendiri hahaha. Yang kat kedai too sweet for us and me and Ashraff have problem with sweet stuff.
  3. A honeymoon.. yang ni susah sikit nak dapat sebab sapa nak jaga anak-anak. FYI we never left anak-anak dengan sapa pun. Takut menyusahkan orang so most of the time honeymoon bawak anak-anak.
  4. Bunga- tak payah bunga membazir sebab I prefer bawak pergi makan tempat best , I love seafood
  5. Cuti-cuti , ikutlah dalam Malaysia or luar Malaysia
  6. Last, a me time. En suami, saya nak mintak off day from being a housewife for one day. Let me go out have fun and let you be with 3 kids. Don’t worry me not going for  clubbing. dah stop dah semua tuh

So mana satu yang akan saya dapat? Kalau boleh nak semua but I may want no 6,5 and 3

Note: Birthday saya lambat lagi but normally dapat hadiah awal…:)

10 thoughts on “My Birthday Wishlist

  1. baby102

    hope dpt semua wishlist tu, No. 3 tu i pun dah lama wish, tapi sampai skrg tak dpt2. tak de tempat nak tinggal kan anak2, maybe kalau dah besar tak berapa buas bolehla.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *