Asam Rebus Lagi

Kuang kuang….. mesti you all tension banyak sangat citer pasal makan nih…..

semalam, sekali lagi I masak asam rebus, requested by Kheirul…well I pun suka rasa yang masam, pedas dan manis…. no oil involved. Pekena plak dengan Sayur kacang buncis.. sedap menjilat jari.

Semua habis licin nasib baik tulang ikan tu tak leh makan kalau tak dah lama kena telan.

Sayur buncis goreng sepinggan habis, goreng dengan carrot , udang and fishball. Suka lah my kids makan… FYI, budak 2 org tu suka makan sayur…

Since yesterday I puasa, mengidam sangat nak minum soda bandung… so I buat la soda bandung. Sonang jo nak buek ni….nanti I share la resepi dia..Oh ye kalau you all perasan… kat belah kiri under sawarecipe ada additional for drinks and beverages.. so nanti akan ada lagi banyak I nak share pasal drinks and cocktail. yang halal punya ok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *